China TEI die Grote Remuitrusting rennen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Stephen Wang

Telefoonnummer : 13332892739

WhatsApp : +8615202035158

Free call

Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?

March 19, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?

laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?  0

 

 

Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?

 

Alvorens de vraag te stellen, moeten wij het materiaal van de remstootkussens kennen.

 

semi-metallic wrijvingmateriaal, dat op de stootkussens van de schijfrem voor auto's en zware voertuigen wordt toegepast. hij samenstelling van de materiële formulering bevat gewoonlijk over 30%~50% van ijzermetalen (zoals staalvezel, verminderd ijzerpoeder, het poeder van het schuimijzer). Eigenschappen: de goede hittebestendigheid, hoge absorptiemacht per eenheidsgebied, groot warmtegeleidingsvermogen, kan op de het remmen voorwaarden van het voertuig in hoge snelheid en zware ladingsverrichtingsvereisten worden toegepast. groot remlawaai, rand brosse en andere tekortkomingen

 

NAO wrijvingmateriaal: verwijst in ruime zin naar het type van niet-asbest-niet-staalvezel wrijvingmateriaal, maar de huidige schijf bevat ook een kleine hoeveelheid staalvezel. een grondstof in NAO wrijvingmateriaal is in de meeste gevallen een mengsel van twee of meer vezels (in anorganische vezels met een kleine hoeveelheid organische vezels). Vandaar is NAO het wrijvingmateriaal het niet gemengde materiaal van de vezelwrijving. Gewoonlijk is het remstootkussen plotseling gesneden vezeltype wrijvingblok, en de koppelingsplaat is ononderbroken vezeltype wrijvingplaat. de wrijvingmaterialen van de poedermetallurgie.

 

 

Ook genoemd geworden gesinterde wrijvingmaterialen, worden de op ijzer-gebaseerde, op koper-gebaseerde poedermaterialen gemengd, gedrukt en bij op hoge temperatuur gesinterd. geschikt het remmen en transmissievoorwaarden bij hogere temperatuur. Zoals: vliegtuigen, vrachtwagen, het zware bouwmachines remmen en transmissie. Voordelen: lange levensduur; Nadelen: hoge productprijs, groot het remmen lawaai, zware en brosse, grote dubbele slijtage. de wrijvingmateriaal van de koolstofvezel. Het is een soort wrijvingmateriaal dat van koolstofvezel als het versterken van materiaal wordt gemaakt. De koolstofvezel heeft de kenmerken van hoge modulus, goede hittegeleiding en hittebestendigheid. Het de wrijvingmateriaal van de koolstofvezel is de beste prestaties van diverse types van wrijvingmaterialen.

 

 

De de wrijvingplaat van de koolstofvezel heeft hoge absorptiemacht per eenheidsgebied en het lichte soortelijke gewicht, dat voor de productie van de stootkussens van de vliegtuigenrem vooral geschikt zijn, worden en sommige hoogwaardige stootkussens van de autorem ook in het buitenland gebruikt. Wegens zijn hoge prijs, is zijn bereik Application beperkt en zijn output is minder. In de wrijving van de koolstofvezel gebruiken de materiële componenten, naast koolstofvezel, ook grafiet, koolstofsamenstellingen. de organische bindmiddelen in de componenten worden ook gecarboniseerd, zodat worden de de wrijvingmaterialen van de koolstofvezel ook genoemd koolstof — — de materialen van de koolstofwrijving of koolstof gebaseerde wrijvingmaterialen.

 

 

 

TEI-het Rennen Remstootkussens

Materiaal ceramisch grafiet Hittebestendig 400 graden
Gewicht 1.45KG/set (4pcs) Wrijvingcoëfficiënt 0,4

 

Normaal, is het laatste 10.000 kilometers.

 

Waar kan ik de vervanging van remstootkussens van TEI-het rennen kopen?

 

1: u kunt remstootkussens van ons kopen 

 

2: u kunt remstootkussens in uw lokale opslag kopen aangezien de remmen specificaties opvult 

 

 

P40S de rem vult grootte op

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?  1

 

 

P60S de rem vult grootte op

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?  2

 

 

 

S60 stootkussensgrootte

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?  3

 

 

 

S40 vult de Rem grootte op

laatste bedrijfsnieuws over Hoe snak het laatst de TEI-het Rennen Remstootkussens?  4

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in