China TEI die Grote Remuitrusting rennen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Stephen Wang

Telefoonnummer : 13332892739

WhatsApp : +8615202035158

Free call

WAT IS WIELcompensatie?

May 15, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over WAT IS WIELcompensatie?

WAT IS WIELcompensatie?

 

In het kort, is de compensatie de afstand van de middellijn van uw wiel aan het het opzetten stootkussen. Als het het opzetten stootkussen dichter is aan het gezicht van het wiel van de middellijn is het wiel een positieve compensatie, als het het opzetten stootkussen van het wiel op het dode centrum van de middellijn is het wiel een gecompenseerde nul is en als het het opzetten stootkussen van het wiel dichter is aan het achtereind van het wiel van de middellijn het wiel een negatief als compensatiewiel wordt beschouwd.

De gemakkelijkste manier om te begrijpen hoe de compensatie uw onderdeel beïnvloedt is, hoger de compensatie dichter het wiel aan uw chassis en lager de compensatie is verder het wiel van uw chassis is.

laatste bedrijfsnieuws over WAT IS WIELcompensatie?  0

WAT COMPENSEERDE MIJN VOERTUIG VEREIST?

Geen voertuig heeft een vastgesteld aantal dat zij vereisen, heeft elk voertuig een minimum en het maximum compenseerde tolerantie zij kunnen gebruiken. Het is zeer belangrijk dat de wielen die u binnen dat minimum hebt gekozen zijn en het maximum waaier compenseerde om onderdeelkwesties te verhinderen.

Bijvoorbeeld…

Zeg u hebben een auto die een minimumcompensatie van 35 en een maximumcompensatie van 45 vereist, als u probeert om een wiel te installeren dat gecompenseerde 25 u is stel het risico van uw banden op uw stootkussens en of wielen wrijven en banden in werking die uit plakken. En als u probeert om een wiel te installeren dat 50 u is stel het risico van wiel het belemmeren met uw opschortingscomponenten in werking.

De vrachtwagens zijn een weinig flexibeler aangezien zij een bredere minimum en maximumwaaier tolereren, specifiek ophieven vrachtwagens. Als voorbeeld voor vrachtwagens zeggen u hebben een minimumcompensatie van 0 en een maximum compenseerde tolerantie van 12.

Als u voor de wielen buiten uw stootkussens wilt plakken zou u een wiel met een compensatie willen zoeken lager dan uw minimumtolerantie van 0. Als u de wielen wilt uit plakken plakken de minst of niet uit bij al doel voor opties dichter aan uw maximumtolerantie van 12.

VERBIED COMPENSATIE MOGELIJKE KWESTIES

Wij worden vaak gevraagd of het runnen van een negatieve compensatie zullen komen met problemen. Hier is mijn advies over het onderwerp, als de compensatie te negatief is en u een overmaatse band in werking stelt, ik zou zeggen u een hoge kans hebt om problemen te ontmoeten.

Hier is waarom…

Toen uw voertuig de opschortingscomponenten werd vervaardigd, werden de hub en de lagers allen gemaakt om uw van de origineel materiaalwiel en band gewicht en algemene meetkunde specifiek te tolereren. Deze componenten bieden een kleine tolerantie voor plus het rangschikken aan nochtans niet wanneer het een uiterste is.

Zo zeg uw vrachtwagen komt met een 31 duimband uit fabriek en u heft de vrachtwagen en de sprong tot een 35 duimband op. De band gaat wegen meer dan uw fabrieksbanden. Deze verbetering zal wat spanning aan drivetrain veroorzaken die kan worden opgelost door uw ring en pignon regearing maar niet altijd vereist dat is.

Wanneer kunnen de problemen van een negatieve compensatie het gevolg zijn?

Zeg u nu nemen dat reeds grensonderdeel en gebruiken een super lage compensatie om het uit te hangen het stootkussen. U nu verhoogt de algemene spanning als uw voertuigenhub en de wiellagers zullen aan het zijn lijden die de wiel en bandmeetkunde nu heeft veranderd en uw van het fabriekshub en wiel lagers werden niet ontworpen om het extra gewicht te steunen.

Denk aan het als dit, als u een appel in uw hand houdt en dicht bij uw lichaam u met minimale spanning kunt dit voor een langdurige periode doen, nu veronderstellen houdend een watermeloen met één hand met uw die wapen volledig horizontaal tot uw kant wordt uitgebreid.

U kunt absoluut plus grootte uw wielen en banden aan waar zij buiten uw stootkussens veilig met minimale spanning kunnen hangen maar er is een zeer fijne lijn aan die beperkingen en wij adviseren altijd dat u een deskundige raadpleegt om te bepalen wat die fijne lijn is.

HOE TE OM WIELcompensatie TE METEN

Wanneer het meten van uw gecompenseerd wiel zult u een paardingen moeten kennen:

  • Hoe wijd zijn uw wielen?
  • Er is 25,4 millimeter in 1 duim.

Het waarschuwen: Dit kan lichtjes verwarrend zijn, als u uw wielenbreedte kent u welkom bent om onze calculator van de wielcompensatie voor een meer vereenvoudigde oplossing te gebruiken.

  • Bepaal de breedte van wielen, in de meeste gevallen is dit gestempeld op het het opzetten stootkussen van uw wiel of achter spoke (als de fabrikant aardig genoeg was dit) te doen. Als u niet de breedte kent of het niet gestempeld op de rug van het wiel is kunt u de breedte meten door van wielflens te meten om flens (zie beeld) te rijden. Als uw wiel banden op hen heeft kunt u het wiel onderaan gezicht eerst leggen (vergeet niet om het gezicht te beschermen), legt een heerser rechtstreeks over de band en de maatregel van de vloer aan de heerser u enkel over de band legde (zie beeld). Een typisch wiel heeft totale flens van één duim zodat zal een goede schatting de breedte moeten vergen u mat en één duim voor de wielflens aftrekt.
  • Bepaal uw as, is dit uw die wielenbreedte door twee wordt verdeeld zijnd het dode centrum van uw wiel.
  • Meet uw het een spatie teruggaan. Met het wiel die vlakte op zijn gezichtsmaatregel de leggen afstand tussen het het opzetten stootkussen van het wiel en de buitenrand van het wielvat.

Nu u uw wielenbreedte, het een spatie teruggaan en as kent kunnen wij uw compensatie berekenen.

As – Spatie terug = Gecompenseerd

Om duim in millimeter om te zetten, vermenigvuldig duim met 25,4 & om millimeter in duim om te zetten, verdeel mm door 25,4

In Voorbeeld: Zeg uw wielen is 10 duim breed, is uw as 5 duim. Dit bijvoorbeeld zeggen uw spatie terug zijn 4 duim. 5 – 4 = 1 en 1 duim in millimeter zijn -25,4 zodat betekent dit uw wielencompensatie 25mm is (altijd rond). In het geval waar de spatie terug hoger is dan uw as is uw compensatie positief.

WIEL VERSUS HET EEN SPATIE TERUGGAAN WORDT GECOMPENSEERD DIE

In de bovengenoemde sectie die wij over het een spatie teruggaan door de noodzaak om voor de compensatie te moeten hebben geleerd meten. Als u die sectie oversloeg, is de spatie terug van een wiel de afstand van de buitenrand van het wiel aan het het opzetten stootkussen. Terwijl de compensatie van het wiel de afstand van de as van het wiel aan het het opzetten stootkussen is.

GESCHIEDENIS VAN COMPENSATIE EN DE OVERGANG VAN TERM GEBRUIK

Traditioneel was het gemeenschappelijk voor verwijzing die slechts aangezien alle tegelijkertijd vervaardigde voertuigen lage compensatiewielen een spatie teruggaan vereisten zodat was het gemakkelijker om het een spatie teruggaan van verwijzingen te voorzien. In 1984 introduceerde Chevrolet het C4-Korvet dat misschien één van de eerste Amerikaanse voertuigen was om hoge compensatiewielen te vereisen.

Door dit punt zouden de wielfabrikanten op het het opzetten stootkussen de compensatie stempelen en zouden beginnen de compensatietermijn als primaire verwijzing te gebruiken. De zegel zou van iets in die aard 8.5Jx17 ET35 houden waar de compensatie zoals van verwijzingen wordt voorzien ET die de Duitse de betekeniscompensatie van woordeinpress Tiefe is.

Door de jaren '90 werden meer voertuigen vervaardigd dat de vereiste hoogte wielen compenseerde en de termijn begonnen compenseerde tractie te bereiken over het een spatie teruggaan.

Vanaf vandaag het een spatie teruggaan en zelfs het voor uit elkaar plaatsen zijn echt de belangrijkste variabelen in douanewiel vervaardigend waar een precisieonderdeel een must is.

Nochtans voor het gietvormwiel gaan de industrie en een groter gedeelte fabriek en aftermarket wielen die veroorzaakte compensatie de hoofdzakelijk van verwijzingen voorzien meting zijn zijn.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in