China TEI die Grote Remuitrusting rennen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Stephen Wang

Telefoonnummer : 13332892739

WhatsApp : +8615202035158

Free call

Waarom bevorder een grote remuitrusting?

March 17, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom bevorder een grote remuitrusting?

laatste bedrijfsnieuws over Waarom bevorder een grote remuitrusting?  0

Een grote remuitrusting is een overmaatse beugel die wordt gebruikt om een overmaats remstootkussen te huisvesten. Het bovengenoemde doel van deze uitrustingen is de oppervlakte van het remstootkussen te verhogen die de remrotor voor betere het remmen functie raken.

 

Vele mensen bevorderen hun rembeugels omdat zij grotere remmenbeugels denken en de stootkussens meer het remmen macht betekenen. Het grootste deel van dit het denken wordt bestendigd door de overtuiging dat de grote remmen meer materiaal van het remstootkussen gebruiken en daarom meer het remmen wrijving of greep veroorzaken. Bovendien, merken de mensen de meeste prestatiesauto's op hebbend geïnstalleerd hen, en willen dit herhalen. Het is moeilijk voor deze mensen om te geloven dat de grote remuitrustingen die bij het rennen van voertuigen worden gebruikt ook het tegenhouden van macht op hun eigen straatvoertuigen niet zullen verhogen.

 

 

Een grote remuitrusting zal niet het ophoudende vermogen van een voertuig verhogen of zal zijn ophoudende afstand toe te schrijven aan de fysica in kwestie verminderen. Een groter remstootkussen zal uit de het vastklemmen kracht van de rembeugel over een groter gebied slechts uitspreiden. Het remstootkussen zal altijd dezelfde hoeveelheid wrijving tussen stootkussen en rotor ongeacht om het even welke verhoging van de oppervlakte van het remstootkussen behouden. Dit is omdat de coëfficiënt van wrijvingwet zich niet op de oppervlakte van de materialen in kwestie baseert; slechts met het type van materialen in kwestie.

 

 

Wat een grote remuitrusting voor een remsysteem zal doen is daling de werkende temperatuur van alle verwante remsysteemcomponenten. Aangezien u reeds kunt het weten, is de hitte een slechtste vijand van remsystemen, en kan hen na een bepaald punt ondoeltreffend maken. De raceauto's gebruiken deze grote remuitrustingen om de temperatuur van rembeugels, stootkussens, en vloeistof tijdens zware episoden te verminderen van het remmen. Een grotere massa van remstootkussen staat het remsysteem toe om meer hitte globaal te absorberen aangezien er een grotere hoeveelheid materiaal om is dit te doen. Aangezien het remstootkussen zelf meer thermische energie kan overnemen, blijft het remsysteem langer koeler.

 

 

Als u gebeurt om uw remrotoren te verglazen, kunt u proberen om hen met een remdraaibank weer op te duiken. Weer opduiken is slechts mogelijk wanneer er de voldoende materiële te verwijderen linkerzijde van de remrotor is.

 

Als u weer opduikt of uw remrotoren draait wanneer zij op of onder hun geadviseerd minimumdikteniveau zijn dat door de fabrikant wordt bepaald, zult u een fout maken.

Als u gebeurt om een remstootkussen aan zijn kritisch punt omhoog te verwarmen, of het een voorraad of groter is dan het stootkussen van de voorraadrem, zullen de delen van het stootkussen zullen eigenlijk vloeibaar maken of smelten en veroorzaken wat verglazing wordt genoemd. Dit gesmolten materiaal van het remstootkussen zal eigenlijk crystalize wanneer het opnieuw vormen, en leidt tot een „glans“ op het de remstootkussen en rotor. Deze verglazing zal streng de prestaties van een remsysteem, belemmeren en zal symptomen zoals trilling of het remmen jitter, en of barsten of spleten in de remrotoren zelf veroorzaken.

 

Door meer materiaal van het remstootkussen te gebruiken, kunt u de hittecapaciteit remstootkussens verbeteren en de bar voor dit verglazingseffect fokken om te gebeuren.

 

 

De de diktemetingen worden van de remmenrotor geplaatst strikt door de fabrikant omdat de rembeugels adequate het vastklemmen krachten bij vastgestelde afstanden slechts kunnen effectief toepassen.

 

 

 

De originele rem op de auto.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom bevorder een grote remuitrusting?  1

 

 

Bevorder de nieuwe grote remuitrusting.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom bevorder een grote remuitrusting?  2

 

 

Van wat best houdt u?

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in